pre loader

logo.png

 

 

2-5 September 2020

TOM HOPMAN CHALLENGE CUP is een feit

Business Cup

Relatie Marketing en Teambuilding ten TOP!

De Challenge Cup is ook als Business event te varen. Het leuke daarvan is dat je eigenlijk niets zelf hoeft te regelen. Nou ja behalve je gasten, relaties of medewerkers uitnodigen natuurlijk en er als een stoer TEAM optimaal voor te gaan.

Op het inschrijf formulier geef je aan met hoeveel mensen je wilt varen en of je een eigen boot ter beschikking hebt. Zo niet dan regelen wij een passende boot, eventueel mét ervaren schipper, passend bij de grootte van je team/aantal relaties.

Schrijf je in als Business Cup deelnemer, dan nemen wij contact met je op om alle wensen door te spreken, zodat je met minimale inspanning een maximale service krijgt en je je volledig met je TEAM op het evenement kan richten en kan genieten van het zeilen, het teamwork, de prestatie en de gezelligheid.

Je ontvangt van ons een maatvoorstel en de factuur wordt aan het bedrijf gestuurd. Bij ontvangst van de betaling worden alle zaken conform afspraak geregeld en hoef je alleen nog maar aan te monsteren en op tijd aan de start te verschijnen om vervolgens als TEAM de grenzen te gaan verleggen en een fantastische ervaring rijker terug te komen.

Zeilen schept banden en relaties voor de rest van je leven. Uitdrukkingen als: geen zee te hoog, alle zeilen bij zetten, je eigen koers varen, niet met alle winden mee waaien zeggen genoeg.

 

Dit is nog eens Relatiemarketing die grote stappen verder gaat dan alle andere gebruikelijke clinics, evenementen of ‘get togethers’. Je rijdt naar huis met een bruisende ervaring die niemand je meer afneemt en je kijkt weer met een frisse blik naar al je zakelijke uitdagingen.

 

 

SERIOUS SAILING, SERIOUS FUN

Zeilen, de sport voor het bedrijfsleven.

Zeilen is hotter than hot, zeker na de fantastische pitstop van de Volvo Ocean Race, afgelopen Juni in Scheveningen. Het feit dat Nederland de Finishplaats is voor de Volvo Ocean Race 2018 maakt zeilen ook de komende jaren een sport die in Nederland breed in the spot-light zal staan!

 

30.000 jachten rond het IJsselmeer

In Nederland liggen alleen rond het IJsselmeer al ruim 30.000 zeiljachten in zo’n 200 jachthavens. De eigenaren hebben over het algemeen management en/of directie posities waarbij strategie, visie, tactiek en samenwerken van essentieel belang zijn. Een doorvertaalslag van het Volvo Ocean Race gevoel naar dichter bij huis is een serieuze en logische optie voor het Nederlandse bedrijfsleven.

 

Vaar de Challenge Cup als BUSINESS CUP

Vooral de zeilers in het bedrijfsleven zullen zich aangesproken voelen en zij zijn dan ook van harte uitgenodigd hun bedrijfsnaam te verdedigen tijdens de Challenge Cup. Zij kunnen middels een speciale Business Cup Inschrijving deelnemen. Daarmee worden liggelden, diners, ontbijten allemaal standaard voor je geregeld, vaar je mee in het Business Cup Klassement en maak je optimaal gebruik van de verschillende exposure mogelijkheden die er rond het evenement te boeken zijn. De belangrijkste kosten worden in een keer gefactureerd zodat je daar verder niet meer naar hoeft om te kijken. Op deze manier willen we je zo goed en makkelijk mogelijk op weg helpen om de zeilsport in Business Cup formaat te omarmen.

 

Geen Boot Geen Nood

In het meest gunstige geval heb je een eigen jacht/boot ter beschikking of heeft een van je relaties of medewerkers een zeilboot van minimaal 28 ft want dan is alles helemaal snel geregeld. Is dat niet het geval, dan helpen we je graag met een maatwerk pakket. Dit gaat van het huren van een jacht met of zonder schipper, team-outfit, trainingsprogramma om optimaal beslagen aan de start te verschijnen tot en met pre-kwalificatie rondes indien je het als incentive voor je relaties of medewerkers wilt inzetten. Afhankelijk van je wensen regelen wij alles wat er ook nodig is, en doen er alles aan om je met de zeilsport op weg te helpen.

 

Zeilen en innovatie

Het is tijd voor innovatie ook op het vlak van relatie-marketing en teambuilding. De parallellen tussen het bedrijfsleven en zeilen zijn groot: strategie, tactiek, training, interactie en inspelen op de continu veranderende omstandigheden als gevolg van weer, windrichting en getijden zijn doorslaggevend voor het behalen van resultaat. Niet langer ieder voor zich; maar samenwerken om je bedrijfsnaam neer te zetten middels een team bestaande uit relaties, afdelingen, start-ups, samenwerkingen, sollicitanten enz. Want alleen samenwerken leidt tot resultaat en met zeilen is het zo;  once you’re in, you can’t get out, totdat je gezamenlijk de finish/resultaat hebt bereikt.

 

Maximale Exposure

Daarnaast zijn er een aantal andere redenen waarom zeilen zo in opkomst is bij het bedrijfsleven. Het biedt namelijk uitstekende branding/billboarding mogelijkheden: de romp, zeilen, crewkleding, vlaggen, boarding op kade en indrukwekkende beelden van onvergetelijke ervaringen vol actie en dynamiek t.b.v. social media.

Specifiek vanwege bovenstaande redenen en het feit dat Nederland een waterland ten top is willen wij u benaderen om met ons van wal te steken of liever nog; echt met ons in zee te gaan tijdens de grensverleggende Serious Sailing, Serious Fun for Business events.

 

International Yacht Club Amsterdam

De International Yacht Club Amsterdam heeft bovenstaande evenementen omarmt vanuit de innovatieve gedachte dat zaken doen in een nautische omgeving leidt tot grenzen verleggende duurzame waardevolle zakelijke relaties en contacten.

supporters

logo IYCA.jpgHogoort Logo met Calibri Text.jpgcapetown site.png LAND6035 Logo Dual Brand Terlouw_FC.jpg 

tbfr-logo_800px.jpglogo-Progenion-nl.png Druktemaker.png vveens blondje.png  Aaldering.png  logo_marina_seaport_ijmuiden_2_2_1.pngLogo basisversie met tagline.png

 NLIJV LOGO kleur (2).png Cameraland.pngHorse-energy.nl (1).png   TheFixableswit_op_grijs3-e1551177618425 2.pngSchmeding 1.png.jpg mooi weer.png Die Jongens.png Amsterdam Marina.png