pre loader

logo.png

CHALLENGE CUP 2020

 

2-5 September

IT GIET OAN!

SERIOUS SAILING, SERIOUS FUN

Zeilen is een serieuze sport en weer ‘hotter than hot’, kijk maar naar de inspirerende beelden van de VOR van afgelopen jaar. Zeilen geeft extreme voldoening, vooral als je zelf weer lekker hebt gevaren en met je bemanning alle grenzen hebt getart. En dan hebben we ook nog de gezelligheid bij aankomst in de haven, of je nu alleen zeilt of het samen met je vrienden, familie of relaties doet.

Wij organiseren events om maximaal van je boot te genieten, voor een zo breed mogelijk zeilerspubliek. Je kan dus zowel mét als zonder meetbrief inschrijven, en ook de Multihull’s, klassiekers en Racers zijn meer dan welkom. Hoe meer zielen en dus ook zeilen, hoe meer vreugd tenslotte. Geen boot? Geen nood! Want er is een aparte Crew Pool, zodat jachteigenaren gegadigden kunnen benaderen.
 
De rode draad is: ‘water, wind en zeilen’ | ‘grenzen verleggen van zoet naar zout’ | ‘meer uit je boot en je bemanning halen’ |het leuke met het lekkere en gezellige combineren’ | Ofwel: “Serious sailing, Serious Fun”

Voorgaande jaren hebben wij ter voorbereiding van de Champagne Kreeft & Oester Race en de “Challenge Cup zogenaamde  Pre-Challenge Nights” georganiseerd. Mocht u daar belangstelling voor hebben, Laat het ons weten. Voor alle evenementen zijn we speciale trofeeën beschikbaar per haven en/of vereniging als er 7 of meer boten vanuit bijvoorbeeld 1 locatie inschrijven (dus als er een gemene deler te vinden is). 

Het is eenvoudig.

U schrijft in en wij doen er alles aan om van het zeilen weer zoveel mogelijk Serious FUN te maken!

Inschrijven